O nama

MES d.o.o. je preduzeće osnovano 2002. godine sa primarnom djelatnošću prodaje medicinske opreme i potrošnog materijala. Jedna od najvažnijih odrednica poslovne politike preduzeća je kompletna usluga, tako da uz ponuđene aparate obezbjeđujemo kvalifikovan servis certificiran od strane proizvođača opreme. Preduzeće ima tri stalno zaposlena servisera i vlastiti vozni park, što osigurava brzu i efikasnu uslugu, te odziv u roku od 24 sata.

Prateći ekonomsku situaciju u našoj zemlji, u ponudu smo uveli i prodaju reparirane medicinske opreme. Osim za prodaju, reparirane medicinske aparate imamo na stanju u svakom trenutku, pa ukoliko vaš uređaj zahtjeva duže vrijeme popravka, u stanju smo osigurati zamjenski uređaj, tako da vaš posao i vaši pacijenti ne bi bili oštećeni.

Ponuda preduzeća MES d.o.o. je 2006. godine proširena na još jedno polje – prodaju sportske opreme, montažu i ugradnju vrhunskih sportskih podova koji zadovoljavaju sve potrebne norme za održavanje Evropskih i svjetskih takmičenja, kao i prodaju i montažu vrhunskih LED displeja. Takođe, naše stručno osoblje je specijalizirano za mjerenje foto finiša.

Cilj preduzeća MES d.o.o. je biti vodeći u pružanju vrhunske kvalitete koji zadovoljava potrebe dobavljača i kupaca. U skladu sa primjenjivim zakonskim propisima, uveli smo sistem upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001:2008. Takođe, posjedujemo AA certifikat bonitetne izvrsnosti.